Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 martie 2010

Bingo-la gunoi

Super bingo, la gunoi



* Câteva bilete care ar fi trebuit să ajungă în urnă la Super Bingo Metropolis au ajuns într–un tomberon din Ştrand * Reprezentanţii Super Bingo Metropolis la Sibiu au venit la sediul redacţiei pentru a prelua biletele *

Câştiguri facile, de zeci de mii de euro. În ultima vreme, tot mai mulţi români s-au mutat de la cozile la Loterie, la cele de la Super Bingo Metropolis. Cu toţii au crezut că se vor îmbogăţi. Şi cu cât numărul celor care o fac e mai mare, cu atât creşte şi numărul celor care joacă. Nu ne-am propus să vorbim de rău concursul Super Bingo Metropolis, ci doar să dăm un semnal de alarmă celor care joacă. Mare atenţie unde puneţi biletele cu care speraţi să deveniţi bogaţi! Sau, dacă este să ne luăm după cazul care a avut loc în Sibiu, atenţie ca urna să nu fie afară, iar afară să nu bată vântul! Pentru că aşa, o parte dintre biletele în care v-aţi pus speranţa îmbogăţirii ajung în urna de... gunoi, în loc de cea din care se extrag marii câştigători.
Deşi pare greu de crezut, peste 10 taloane necâştigătoare care urmau să ajungă în urne pentru a fi extrase au ajuns lângă un tomberon din cartierul Ştrand. Împreună cu alte două taloane gratuite. Au fost aduse la redacţia cotidianului Tribuna de un cititor indignat.

Taloanele vor ajunge în urnă

Pentru a desluşi cum de au ajuns aceste taloane la gunoi, am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii Super Bingo Metropolis. Telefonic, aceştia au spus că vor veni să verifice ce fel de taloane sunt cele care ne-au intrat în posesie şi au ajuns la coşul de gunoi. "E posibil să fie vina unui agent, dar pentru asta trebuie să facem nişte verificări. Oricum, acele taloane vor ajunge la Bucureşti, chiar dacă ar fi trebuit să ajungă mai de mult timp, dar dată fiind situaţia... ", au declarat reprezentanţii Super Bingo Metropolis.
O zi mai târziu, au venit la redacţie pentru a vedea biletele şi a desluşi misterul. Se pare că toate biletele care au ajuns la coşul de gunoi au fost puse într-o urnă afară. Într-una dintre zilele în care vântul a bătut cu putere, urna a fost luată pe sus. "Ştim că a avut loc un incident în cartierul Ştrand atunci când a fost vânt puternic. Urna a fost luată pe sus de vânt, s-a spart şi s-au pierdut mai multe bilete. Acestea care au fost găsite, vor ajunge cu siguranţă în urnele din care se extrag câştigătorii", a declarat Bogdan Păunescu.
Aşadar, cu puţin noroc, taloanele care au ajuns la noi, vor ajunge şi în urne. Nu acelaşi lucru se va întâmpla şi cu cele care s-au pierdut definitiv. (L. B.)

Acuzat că pune la vânzare bilete contrafăcute

Bingo Metropolis, acuzat că pune la vânzare bilete contrafăcute

bingo

bingo
Pe lângă carenţele semnalate de către angajaţii societăţii „Phoenix Games” din cadrul Metropolis Grup, se mai adaugă pe lista nemulţumirilor şi neregulile cumpărătorilor de taloane bingo, care susţin faptul că unii agenţi volanţi au falsificat mai multe taloane, care ulterior au fost puse în vânzare. „Norocul” a făcut ca unul dintre bilete să fie cumpărat de Raluca Diaconu (nume ales aleator, la solicitarea persoanei în cauză), care şi-a procurat biletul în ziua de marţi, înainte de extragerea din data de duminică, 1 noiembrie a.c. La câteva zile după extragere, Raluca Diaconu a fost sunată de către un alt angajat al firmei şi rugată să se prezinte la sediul de pe bulevardul Tomis, întrucât a cumpărat nişte bilete de joc false. Ajunsă la sediu, directorii zonali au rugat-o pe femeie să arate şi să înapoieze toate părţile rămase din biletul fals depus, fiind totodată recompensată cu un alt bilet, de data aceasta autentic, pentru următoarea extragere. Practic, intenţia angajaţilor societăţii „Phoenix Games” a fost aceea de a muşamaliza incidentul – deşi, suspect, după extragere, spune femeia. Faţă de această situaţie, directorul de marketing al Metropolis Grup, Ion Bradea, ne-a declarat că astfel de incidente se pot ivi oricând, însă se încearcă pe cât posibil evitarea lor. Totodată, acesta îşi apără subalternii, susţinând că, deşi sunt multe sesizări din partea agenţilor volanţi constănţeni, în ceea ce priveşte comportamentul reprezentanţilor punctului de lucru aflat la malul mării, precum şi condiţiile de muncă improprii, Bradea nu poate lua vreo măsură împotriva directorilor zonali, întrucât aceştia aduc cel mai mare profit companiei Metropolis Grup.