Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 martie 2010

Stop jocului Superbingo Metropolis de la Antena 1

(o petitie online)

Este un joc fara transparenta, a dublat pretul biletului cu motivarea ca dubleaza si numarul castigatorilor si a premiilor. Asta a fost de Revelion, dupa care, pretul biletului a ramas acelasi dar de la editie la editie numarul castigatorilor scade fara sa se spuna de ce. Nu se spune care este algoritmul extragerilor, pentru ca de la un judet se extrage doar un bilet iar din alte judete cate 2, 3, 4 sau 5 bilete. Verificati si dumneavoastra listele si o sa va convingeti. Bucurestiul este favorizat, pentru ca un sector este considerat ca un judet. Totul este o escrocherie mascata cu vorbele de tichet gratuit si talon necastigator. Atunci oamenii ce cumpara? Organele statului ar trebui sa se autosesizeze si sa opreasca acest joc care este o escrocherie la scara nationala. Comisia din studio, normal ca verifica sa nu fie bagate bilete pe sub mana, dar ce am enuntat mai sus nici ei nu stiu sau se fac ca nu stiu. Sa ne unim si sa oprim aceasta hotie cu televizorul. Va multumesc.
Daca doriti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p51645047.html

Agenda Neagră a Escrocheriilor 2


(urmare din 24 martie 2010)

Introducere
În fiecare an se pierd sume mari de bani datorită activităţilor escrocilor, care ne bombardează cu escrocherii online, prin poştă, e-mail, la uşă, sau la telefon.
Escrocheriile nu fac discriminări
Escrocheriile au drept ţintă persoane din toate mediile, de orice vârstă şi nivel al venitului. Loteriile false, fraudele cu plata în avans, schemele de îmbogăţire rapidă şi tratamentele medicale miraculoase sunt doar câteva din mijloacele preferate ale fraudatorilor pentru a priva pe cei neprevăzători de banii acestora.
Mereu apar noi variante ale acestor escrocherii.
Una dintre cele mai bune metode de combatere a acestor escrocherii este de a vă ajuta să luaţi măsurile necesare pentru a nu cădea în plasa acestor escroci, de la bun început.
Reţineţi: Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat probabil aşa şi este!

Loterii, pronosport şi concursuri
Multe persoane sunt ispitite de emoţia unui câştig surpriză şi se trezesc trimiţând sume mari de bani pentru a revendica premii false.
La ce trebuie să fim atenţi!
Nu puteţi câştiga bani sau premii în cadrul unei loterii dacă nu v-aţi înscris voi înşivă sau altcineva nu a făcut-o în numele vostru. Nu puteţi fi ales câştigător dacă nu sunteţi înregistrat.
Multe escrocherii loto încearcă să vă păcălească astfel încât să oferiţi date bancare sau personale pentru a vă putea revendica premiul. Nu ar trebui să achitaţi nicio taxă pentru a revendica un premiu.
Nu vă lăsaţi înşelaţi de afirmaţii ce pretind că oferta este legală şi aprobată de către guvern - toţi escrocii vor pretinde acest lucru. În locul premiului mare sau a averii promise veţi pierde fiecare bănuţ pe care îl trimiteţi escrocului. Şi în cazul în care le-aţi furnizat şi date personale identitatea dumneavoastră poate fi întrebuinţată abuziv.
Reţineţi că, de exemplu, bilete legitime pentru Loteria Spaniolă sau cea din Regatul Unit pot fi achiziţionate numai din ţara respectivă.
Escrocheria prin premii false implică informarea dumneavoastră în legătură cu câştigarea unui premiu sau a unui concurs. Puteţi primi un e-mail, un SMS sau pe ecranul calculatorului dumneavoastră poate apărea o fereastră pop-up. Adesea revendicarea premiului presupune costuri şi chiar dacă primiţi un premiu acesta nu este conform cu ceea ce v-a fost promis.
Escrocii câştigă bani convingându-vă să achitaţi taxe sau să apelaţi numere de telefon cu tarif special pentru a vă revendica presupusul premiu. Apelarea acestor numere de telefon cu tarif special poate fi foarte costisitoare iar escrocii se vor strădui să vă ţină la telefon pentru o perioadă lungă de timp sau vă vor solicita să apelaţi un alt număr de telefon cu tarif special.
Reţineţi
Loteriile legitime nu vă solicită achitarea unei taxe pentru încasarea câştigului.
Atenţie
Nu trimiteţi niciodată bani nici unei persoane necunoscute sau în care nu aveţi încredere
Gândiţi-vă
Nu furnizaţi date bancare personale nici unei persoane necunoscute sau în care nu aveţi încredere
Cercetaţi
Examinaţi cu atenţie toate termenele şi condiţiile fiecărei oferte - ofertele gratuite sau foarte ieftine, adesea,  ascund costuri suplimentare. Apelurile sau SMS-urile către numere cu tarif special pot fi foarte costisitoare.
Întrebaţi-vă
M-am înscris la acest concurs? Nu puteţi câştiga bani sau premii la un concurs dacă nu v-aţi înscris voi înşivă sau altcineva nu a făcut asta în numele vostru.