Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 6 aprilie 2010

S-a imbogatit cineva din Forever Aloe Vera?

maria a răspuns:

Nu te poti imbogati lucrand pentru Forever Aloe Vera. Este o iluzie, daca doresti sa fiu sincera.Poti castiga bani, daca ai in anturaj persoane dispuse sa cumpere multe produse, daca ai prieteni si rude cu multi bani, daca ai incredere intr-un sistem piramidal, de a atrage prieteni, amici, cunostinte si de a-i convinge sa intre in sistem.Tu castigi puncte, care ulterior se transforma in bonusuri si reduceri la produse si mult mai tarziu in bani.Restul sunt "povesti americane", care au prins la noi, dupa 1995, cand multe persoane din Romania nu stiau despre aceste sisteme. Totul este sa ai abilitati de vanzator, sa stii sa comunici cu oamenii, sa ai unde sa vinzi produsele si sa fii atent cu cine ai de a face, si mai ales, ce forma de colaborare alegi. Mult succes.Produsele sunt de foarte buna calitate, cu mentiunea ca cele pentru probleme de sanatate trebuie recomandate de medicul curant sau internist si nu trebuie intrerupt tratamentul de baza.

Cronica unei escrocherii pe gheaţă


Cronica unei escrocherii pe gheaţă


Scandalul patinoarului olimpic a ajuns în presa naţională. Cotidianul Jurnalul Naţional preia controversatul subiect al afacerii portocalii, derulate la Braşov de primarul Braşovului şi vicepreşedinte al democratilor, George Scripcaru, în combinaţie cu un alt fruntaş al aceluiaşi partid, posesor al firmei constructoare de patinoare, Gabriel Silaghi.


Este şi tema principală a dosarului care se afla acum pe masa DNA, după ce câţiva liberali au sesizat instituţia statului privind costurile exagerate ale proiectului, dar şi maniera dubioasă în care a fost încredinţat contractul firmei apropiate democrat-liberalilor, MBS Group.


Problemă de calcul



Cam 7 milioane de euro nu prea ies la socoteală. Este vorba despre suma ascunsă sub gheaţa unui patinoar comandat de primarul Braşovului George Scripcaru - scrie Jurnalul Naţional în ediţia din 11 martie. Afacerea Olimpică este detaliată de ziariştii publicaţiei, care amintesc de faptul ca PDL-istul din Turda Gabriela Silaghi a primit contractul braşovean printr-un procedeu clasic de drenare a banilor publici către clientela politică: încredinţarea directă, prin negociere cu un singur ofertant. În materialul de presă este citat şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, care a avut o interpelare în şedinţa de plen.



„Escrocherie”


 „E o escrocherie efectiv. I-am întrebat pe cei mai buni specialişti în evaluări şi nu au făcut o estimare mai mare de 4 milioane de euro pentru o clădire ca aceea care a fost inaugurată. Ne batem joc de banul public!”, a declartat preşedintele CJ Braşov, Aristotel Cancescu. Jurnalul National mai aminteşte şi faptul că valoarea iniţială a contractului a fost de 25,3 milioane RON, adică de aproximativ 6 milioane de euro, valoare la care Primăria Braşov, condusă de primarul PD-L George Scripcaru, care este şi vicepreşedinte naţional al partidului de guvernământ, Partidul Democrat-Liberal (PD-L) trebuia să iniţieze proceduri de licitaţie internaţională, conform legislaţiei achiziţiilor publice, OUG 34/2006. publicatia mai prezinta si faptul ca institutia Compania Naţională de Investiţii, societate publică aflata în subordinea Ministerului Dezvoltării, sub carma lui Vasile Blaga, la acea oră, a suplimentat potul. Jurnalistii publicatiei nationale amintesc şi faptul că „(…) patru consilieri liberali, locali şi judeţeni, au făcut plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Serviciul Teritorial Braşov. Potrivit Legii 78 din 2000, cu privire la eventuale fapte de corupţie produse în administrarea banilor publici, respectiv articolele 5,6, precum şi 17 litera d, DNA are competenţa de soluţionare a unor astfel de cauze, dar sesizări au fost trimise şi la Garda Financiară şi Corpul de Control al Ministerului de Interne”.