Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 martie 2010

Divertisment de ca...

Super-Bingo Metropolis .. o prostie! Dece concursurile astea apar chiar atunci cand suntem mai saraci ? Unu din raspunsuri ar fi sa ne imbogateasca pe noi . NOT! Nu pe noi ne imbogateste ci pe ei.. Pe urma concursului Super-Bingo Metropolis patronii sau omul care a venit cu ideea ( UZATA ) castiga o gramada de bani o suma inimaginabila.. In ani trecuti adica in ani in care Romania era in criza in anii in care eram saraci vai de mama noastra ( unii dintre noi ) si atunci se lansase un concurs de genul si acum probabil daca nu sigur cei care au creat concursul sunt pe plaja la Miami .. Ce sa zic de concursu asta in general e bun ca ne mai bucura si pe noi financiar pe unii dintre noi .. dar showul este groaznic jur acel clown Mister Bingo sau ceva de genu .. este cel mai penal personaj dintr-o emisiune tv mai rau decat State ( din telenovela aia ) si alti actori care au interpretat roluli dastea penale.. Si Romica si Palade .. mi se par cei mai praf pentru ca inainte aveau emisiuni amuzante cu glume de bun gust acum sunt numai glume stricate cum ar spune unii glume de santier .. Nu pot sa ma uit la fiecare emisiune sa analizez toate glumele proaste pentru ca miar trebuii o duzina intreaga de hartie (igenica) sa scriu pe ea glumele false si proaste.. Si cu lautarii aia care canta bine cei drept dar canta un gen nepotrivit de muzica.. Emisiunea SuperBingo Metropolis a avut o incercare de emisiune ca sa vada seful daca prinde bine emisiunea Bancher sau Somer se numeste emisiunea se pare ca au considerat ca emisiunea prinde bine in perioada a sta asa ca.. Super-Bingo Metropolis este in voga acumm .. Pacat ca glumele , oamenii care intra in direct sunt praf..

Hoții de cartoane bingo, dupã gratii

Recent, v-am prezentat cazul a doi tineri din Cîmpulung, Florin Priu, 23 de ani, și Gabriel Rãducu, 24 de ani, care, la sfîrșitul lunii trecute, au furat cartoane la Super Bingo Metropolis, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, din mașina unui vînzãtor ambulant, chiar în centrul municipiului Cîmpulung, la intrarea în Grãdina Publicã. Unul l-a ținut de vorbã, cerînd explicații inutile despre regulamentul jocului, iar celãlalt i-a luat din mașina lãsatã descuiatã toate cartoanele pe care le avea la vînzare. Dupã ce și-au dus planul la bun sfîrșit, infractorii au rupt-o la fugã, încercînd sã-și piardã urma în pãdurea din jurul restaurantului Ciobãnașul (Parcul Ștefãnescu). Vînzãtorul s-a prins de figurã și a anunțat poliția. La scurt timp, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au aflat pe urmele lor și, în mai puțin de o orã, hoții au fost prinși. Rãducu și Priu au fost ridicați chiar de la domiciliu, din zona fostului Cinema Muscelul, în timp ce împãrțeau cartoanele furate și fãceau socoteala banilor pe care-i vor cîștiga. Ei le-au declarat oamenilor legii cã intenționau sã vîndã o parte din cartoane, iar cu restul sã-și încerce norocul la emisiunea de duminicã, de la Antena 1. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar Rãducu și Priu s-au ales cu dosar penal, fiind cercetați în stare de libertate pentru furt calificat. Între timp, polițiștii cîmpulungeni, extinzînd cercetãrile, au strîns dovezi care demonstreazã faptul cã ambii indivizi mai au la activ și alte infracțiuni similare, care figurau cu autor necunoscut. În aceste condiții, Priu și Rãducu au fost reținuți, iar ieri au fost prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivã. Au primit mandate pentru 29 de zile, fiind aduși în arestul IJP Argeș. Florin Priu și Gabriel Rãducu sînt clienți vechi ai polițiștilor cîmpulungeni și au mai vãzut lumea din spatele gratiilor. Florin Priu a stat 3 ani la rãcoare tot pentru furt, în timp ce Gabriel Rãducu, cunoscut și sub apelativul Cor­che, are la activ 6 ani de pușcãrie, pentru tîlhãrie și furt. La audieri, Rãducu a recunoscut cã a participat și la spargerea autoturismului omului de afaceri și consilierului local din Cîmpulung Dan „Șarpe“ Șipoteanu.

N.Manole

Bilete arse

Bilete Euro Bingo Metropolis arse într-un parc de lângă Gara Nicolina


Un vânzător de bilete pentru concursul Euro Bingo Metropolis din Piaţa CUG a eliminat orice şansă ca vreo persoană care a depus tichete într-o urnă să câştige vreun premiu la concurs.

Pe 20 februarie, Ovidiu L. (53 de ani), din judeţul Iaşi, a pierdut circa 500 de lei din încasări de pe bilete de concurs, apoi a reclamat la poliţie că a fost prădat.

Mai întâi, bărbatul le-a spus şefilor seara, după terminarea programului de lucru, că pe Strada Libertăţii cineva l-a ameninţat cu o armă să-i dea urna cu tichete şi banii de pe bilete. Managerii firmei din punctul de lucru Iaşi l-au îndemnat pe angajat să facă plângere la poliţie, ceea ce bărbatul a făcut. După o săptămână de cercetări şi cu ajutorul camerelor video din oraş, poliţiştii nu au găsit niciun indiciu al faptei sau persoană care să aibă semnalmentele aşa-zisului tâlhar pe care le dăduse vânzătorul. Oamenii legii i-au spus vânzătorului de bilete concluziile cercetărilor, că nu au găsit nicio informaţie care să facă legătura cu ceea ce a declarat Ovidiu L.

Bărbatul a povestit atunci anchetatorilor firul real al întâmplării din 20 februarie.

„După terminarea programului a plecat spre domiciliu şi datorită faptului că nu ştia ce a făcut cu suma de 486 de lei, s-a hotărât să mintă în faţa şefilor, care au insistat să declare fapta la poliţie. În realitate, L. Ovidiu a mers într-un parc de lângă gara Nicolina unde a incendiat urna din material plastic şi vesta cu reclama respectivă”, a informat subinspectorul de poliţie Virginia Pralea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Ovidiu L. a rămas fără serviciu, iar ieşenii, care au cumpărat şi depus bilete în urna incendiată de vânzător, fără şanse de câştig la concursul de duminică.