Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 martie 2010

Bilete arse

Bilete Euro Bingo Metropolis arse într-un parc de lângă Gara Nicolina


Un vânzător de bilete pentru concursul Euro Bingo Metropolis din Piaţa CUG a eliminat orice şansă ca vreo persoană care a depus tichete într-o urnă să câştige vreun premiu la concurs.

Pe 20 februarie, Ovidiu L. (53 de ani), din judeţul Iaşi, a pierdut circa 500 de lei din încasări de pe bilete de concurs, apoi a reclamat la poliţie că a fost prădat.

Mai întâi, bărbatul le-a spus şefilor seara, după terminarea programului de lucru, că pe Strada Libertăţii cineva l-a ameninţat cu o armă să-i dea urna cu tichete şi banii de pe bilete. Managerii firmei din punctul de lucru Iaşi l-au îndemnat pe angajat să facă plângere la poliţie, ceea ce bărbatul a făcut. După o săptămână de cercetări şi cu ajutorul camerelor video din oraş, poliţiştii nu au găsit niciun indiciu al faptei sau persoană care să aibă semnalmentele aşa-zisului tâlhar pe care le dăduse vânzătorul. Oamenii legii i-au spus vânzătorului de bilete concluziile cercetărilor, că nu au găsit nicio informaţie care să facă legătura cu ceea ce a declarat Ovidiu L.

Bărbatul a povestit atunci anchetatorilor firul real al întâmplării din 20 februarie.

„După terminarea programului a plecat spre domiciliu şi datorită faptului că nu ştia ce a făcut cu suma de 486 de lei, s-a hotărât să mintă în faţa şefilor, care au insistat să declare fapta la poliţie. În realitate, L. Ovidiu a mers într-un parc de lângă gara Nicolina unde a incendiat urna din material plastic şi vesta cu reclama respectivă”, a informat subinspectorul de poliţie Virginia Pralea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Ovidiu L. a rămas fără serviciu, iar ieşenii, care au cumpărat şi depus bilete în urna incendiată de vânzător, fără şanse de câştig la concursul de duminică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu