Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 martie 2010

Scandal la bingo

Scandalul Bingo Metropolis continuă


Directorul de marketing de la Metropolis Grup, Ioan Bradea, a declarat că agentul de vânzări implicat în cazul milionarului Bingo de la Satu Mare, Angela Temian, a fost,  suspendat din fucţie, după ce juriştii companiei au demarat o anchetă internă în acest caz. Până când Metropolis Grup va finaliza ancheta internă, Angela Temian nu va mai putea vinde bilete pentru concursul Super Bingo Metropolis. Asta după scandalul care să fim sinceri este încâlcit, ba a fost şantajat jucătorul, ba nu a fost.

Inselat de vanzator

Milionarul de la Bingo Metropolis a fost inselat
Dupa ce a castigat 1,2 milioane de euro la Bingo Metropolis, Ion Ciocan din Certeze a virat in cont, jumatate din suma, vanzatorului de bilete. Ion Ciocan a fost obligat sa vireze jumatate din banii castigati vanzatorului de bilete, care l-a si santajat.

Nemultumire de salarii

Scandal pe bani la Bingo

• sase vînzători de bilete la concursul „Super Bingo Metropolis“ îi acuză pe angajatori că nu si-au onorat obligatiile salariale • oamenii spun că muncesc cîte opt ore pe zi, inclusiv sîmbătă, însă banii pe care îi primesc sînt departe de promisiunile făcute • „Au zis că ne dă 7 milioane de lei lunar, plus comision din vînzări, însă nu s-au tinut de cuvînt“, spune Vasile Dominte, unul dintre nemultumiti • săptămîna trecută, pentru că nu si-au primit lefurile la timp, mai multi salariati au amenintat cu greva •

Pareri despre bingo, anti

Am vazut ca sunt foarte multi oameni nemultumiti ca in fiecare saptamana cheltuiesc sume enorme de bani incepand de la doar 10 Ron pana la mii de Roni doar cu gandul ca poate poate castiga si ei ceva.
Dupa parerea mea va recomand sa nu mai jucati la Super Bingo Metropolis deoarece si asa e criza si ducem lipsa de bani mai dam si 10 RON pe bilet. Daca biletul era 5 RON mai mergea, dar fiind dublu nu mai merge treaba. Sunt multi bani pe premii putine. Organizatorii se imbogatesc pe seama noastra.

Falsificari de semnaturi la Bingo Metropolis

După ce directorii zonali ai societăţii „Phoenix Games”, firma care organizează jocul televizat Super Bingo Metropolis, au fost acuzaţi că au dat mai multe ţepe angajaţilor şi au muşamalizat mai multe nereguli în ceea ce priveşte activitatea de la Constanţa, mai nou, aceştia au fost acuzaţi că au început să falsifice şi semnăturile agenţilor volanţi. Acest lucru a fost constatat de către una dintre fostele angajate la Super Bingo Metropolis, şi anume Maria Cioc, în cadrul unei şedinţe la care au participat directorii zonali, agenţii volanţi şi un reprezentant al Metropolis Grup din Bistriţa Năsăud.
Când am vrut să îi arăt domnului de la Bistriţa Năsăud ce contract mi-au făcut, mi l-au luat imediat şi au arătat altele, care păreau a fi semnate de mine. Eu ştiam că nu am semnat până acum niciun alt contract, dar aşa arăta pe foi. Când am ajuns acasă şi m-am uitat bine am observat faptul că pe unul din contracte mi-a fost copiată semnătura, în timp ce la celălalt era un fals grosolan. Cred că au semnătura mea de pe avizele unde semnez predarea taloanelor, altfel nu îmi explic”, a declarat Maria Cioc.
Cu această situaţie s-a confruntat şi Dănuţ Marinuş, din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, căruia i-a fost falsificată semnătura pe un contract civil dat de Phoenix Games din Bistriţa Năsăud. „Am muncit două luni la ei şi într-o zi mi-au adus un contract civil semnat de ei, nu de mine. Când am văzut falsul, şi mai ales când am constatat că nu îmi dau banii care mi-au fost promişi de Liviu Drăgan, directorul zonal, şi pe care i-am muncit, am renunţat, dar mi-am oprit banii care mi se cuveneau”, a declarat Dănuţ Marinuş, din Turnu Măgurele.

Nemultumit din Constanta

Muncim de dimineaţa până seara târziu, pentru a vinde cât mai multe bilete. Eu lucrez aici de câteva luni şi nici în ziua de azi nu am încheiat vreun contract de muncă. Ne mint că sunt la Bistriţa Năsăud şi de aceea durează atât de mult încheierea contractelor. Oare ei nu ştiu că respectivele contracte trebuie semnate şi de noi, angajaţii?! Înainte, când predam taloanele, intram cu toţii în birou, acum ne cheamă pe rând şi au un comportament deplasat”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, un angajat, care, din motive lesne de înţeles, nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea.

Sperante desarte

        Oameni buni, eu nu inteleg cum va puteti lasa pacaliti cu niste iluzii ca acestea de a castiga la bingo si asta la nivel national, ca orice joc piramidal, televizat, in care se invart zeci de milioane lunar, iar castigurile nu stiu daca depasesc zece la suta din incasari. Este ca un balon mare de sapun care trebuie sa se sparga, dupa care nu ramane nimic, doar buzunarele noastre mai goale decat au fost. Asa nu se poate!
        Trebuie sa se termine cu pacalitul! Treziti-va! Nu mai aruncati banii pe nimic. Este o afacere in care noi, cei multi, n-avem nimic de castigat, suntem priviti doar ca niste contribuabili sau chiar mai rau. Ati incercat vreodata sa sunati la numarul de telefon de la bingo trambitat in fiecare duminica la televizor? Eu da, dar nu-ti raspunde nimeni, doar robotul. Incercati! Cred ca nu au bani sa plateasca o persoana care sa raspunda la telefon, sau mai sigur nu vor, nu sunt interesati, in schimb anunta numarul la fiecare emisiune. Mincinosii! HUUU....Avem sau aveti o singura solutie, nu mai jucati. Eu n-o mai fac. Niciodata. Niciodata in viata. Si nici la alt joc piramidal. Astea ar trebui interzise prin lege asa cum in alte tari sunt interzise jocurile piramidale.
         Eu sunt anti-bingo (anti bingo-metropolis) si asa ar trebui sa fie majoritatea oamenilor. Spuneti nu inselatoriilor, pacalelilor, viselor desarte. Va urez insanatosire grabnica! Asta este ca o boala, sa fie de vina criza economica? Prefer sa cred ca da si odata cu ea, sau chiar mai repede, sa se termine si cu marea pacaleala. Marea abureala. Revin.