Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 martie 2010

Şi-a băgat toate neamurile în schemă: Trăistariu, miliardar printr-o escrocherie tip Caritas


Starul Eurovisionului, Mihai Trăistariu „a derulat afaceri de succes” în jocul piramidal Delphin, care la vremea respectivă se afla în atenţia procurorilor de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Teororism. După ce au fost atraşi în acest joc periculos şi nu au mai avut bani să-şi plătească datoriilor, trei oameni şi-au pus capăt zilelor şi atunci oamenii legii au demarat o anchetă, efectuând percheziţii. Mai mulţi manageri au fost daţi în consemn la frontieră, după ce au tras tunuri de miliarde cu ajutorul acestui „joc”, fiind cercetaţi pentru înşelăciune, fals şi spălare de bani.
Şi-a băgat toate neamurile în schemă: Trăistariu, miliardar printr-o escrocherie tip Caritas  |  poza 1
Cântăreţul peste noapte cu miliarde

Printre protagoniştii acestei „afaceri” a fost şi cântăreţul Mihai Trăistariu, unde a profitat de rude, prieteni şi cunoştinţe, pe care i-a atras în „joc” şi astfel s-a îmbogăţit serios.
„Mi-am băgat în afacere sora, fratele şi prietenii şi toţi şi-au scos investiţiile. Am băgat în joc aproximativ 90 de persoane şi nu cred că afacerea Delphin International a fost ceva necurat. Nimeni nu a fost obligat să intre şi a fost o afacere pentru oameni cu tupeu, şmecheri”, a declarat Trăistariu.

Schema escrocheriei

Jocul consta în atragerea de persoane care să cumpere patru volume din „Calea succesului”, contra a 3.000 de euro, bani care se împărţeau sub formă de comisioane între asistentul aspirant – cel care a racolat persoana nou-venită - şi superiori (asistent, asistent manager, leader manager, director şi director general. Dacă apoi nou-venitul reuşeşte să racoleze o persoană, primeşte 540 de euro, asistentul primeşte 360 de euro, asistentul manager primeşte 180 de euro, leaderul manager – 120 euro, managerul director – 110 euro şi directorul general – 100 de euro, iar restul de bani intră în contul din Gibraltar al firmei Delphin International.

Astfel, veniturile au fost destul de mari, mai ales pentru persoane care - de fapt - nu mai fac nimic in cadrul "jocului". Logic, pentru a-şi acoperi banii dati pe volume, noul "delfin" trebuie să racoleze la rândul sau mai multe persoane, după care primeşte comisioane şi devine un om foarte bogat, aşa cum a făcut şi Mihai Trăistariu.


Viorela Pop/Liviu Mitache

SuperBingo Metropolis

Se merita sau nu sa joci la acest “joc”?
E o intrebare pe care cred ca multi o au in cap si la care raspund “Daca nu joci, nu castigi!” Eu joc in fiecare saptamana cate o serie, dar nimic pana acum, nici macar o line(10 lei).
Oare de ce castiga acei oameni care au mai castigat si la Tele Eurobingo, au ei atat noroc sau e ceva la mijloc?! De ce majoritatea persoanelor sunt plictisite cand vorbesc la telefon cu Romica si Cornel? E ca si cum i-a deranjat, in loc sa se bucure…
Si ceea ce imi displace e faza cu sms-urile: “Spuneti ce ati face cu banii daca ati castiga premiul Super Bingo Metropolis”; mie imi e mila de saracii oameni care trimit mesaje zicand ca au datorii sau ca isi cumpara casa ca stau in chirie sau te miri ce probleme mai au.
Ce credeti merita sau nu EuroBingo?