Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 martie 2010

Emisiunea SUPER BINGO METROPOLIS de pe ANTENA1



De la sfarsitul lui septembrie loteria romana a inceput sa mai aiba un concurent de temut, pe langa emisiunea 100% adevarat de pe OTV, acum inca o emisiune care si-a propus sa goleasca buzunarele romanilor si asa in criza, a aparut in peisaj.
Emisiunea SUPER BINGO METROPOLIS de pe ANTENA1 este pe stilul vechi care o parte din noi inca isi mai aminteste de nebunia anilor trecuti de pe toate canalele, TVR, ANTENA1 si PROTV (Bingo, Super Bingo si mai era ceva dar imi scapa).
In 1997 Metropolis Grup a dezvoltat inca o ramura de activitate in cadrul companiei – jocul de bingo. Proiectul acesta s-a dezvoltat şi s-au deschis puncte de lucru în – Braşov, Târgovişte, Comăneşti, Moineşti şi Bistriţa. Metropolis Grup a fost prima firmă din România care a demarat proiectul de bingo televizat, debutând cu TVR 2 şi continuând cu PRO TV. Cel mai mare proiect al firmei a fost organizarea celui mai de succes joc de bingo televizat pe reţea naţională TV – „SUPER BINGO PRO TV”, cu premii totale de aproape 10 milioane dolari, cu peste 5 000 de angajati si coordonarea la nivel national a punctelor de vanzare a biletelor. Pe plan local, firma s-a impus cu un modern salon de bingo cu o capacitate de peste 300 de locuri, dotat cu aparatură de ultimă oră, instalaţie de climatizare şi o politică de joc cu premii lunare totale de peste 1 miliard lei.

Cum sa iei teapa si pe internet

În lumea nebună din care facem parte şi în care ne ducem viaţa, singura forţă este banul. Nu contează dacă eşti prost sau deştept contează câţi bani ai în buzunar. Banii îţi oferă încredere şi stabilitate psihologică. Cu cât sunt mai mulţi cu atât lumea devine mai roz. În acest sens am descoperit un site sau o afacere din care poți scoate bani mulţi, chiar foarte mulţi.
Clubul GDI Transilvania îţi propune un sistem piramidal din care în următorii doi ani poţi câștiga fabuloasă suma de 55.000 de dolari pe lună. Oare mai exista proşti care mai pun botul la asemenea jocuri specifice anilor ‘90? Sistemul nu l-am înţeles prea bine dar după cum se poate observa, teapa miroase de la o poștă. Site-ul de tot rahatul pe care îl găsiţi aici, ne îndeamnă să facem bani pe internet şi atunci când nu ne descurcăm, o să ne învețe ei. Încă o dată mai întreb, există oameni care ar putea să creadă într-o asemenea prostie? Dacă da, atunci merită să ia ţeapă.

Dacă sistemul piramidal propus de GDI Transilvania mergea atunci toţi romanii stăteau acasă şi făceau afaceri pe internet. Chiar că nu mai aveam nevoie nici de turism, agricultura sau autostrăzi. Fiecare circula cu elicopterul propriu şi toţi eram foarte bogaţi.