Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 martie 2010

Cum sa iei teapa si pe internet

În lumea nebună din care facem parte şi în care ne ducem viaţa, singura forţă este banul. Nu contează dacă eşti prost sau deştept contează câţi bani ai în buzunar. Banii îţi oferă încredere şi stabilitate psihologică. Cu cât sunt mai mulţi cu atât lumea devine mai roz. În acest sens am descoperit un site sau o afacere din care poți scoate bani mulţi, chiar foarte mulţi.
Clubul GDI Transilvania îţi propune un sistem piramidal din care în următorii doi ani poţi câștiga fabuloasă suma de 55.000 de dolari pe lună. Oare mai exista proşti care mai pun botul la asemenea jocuri specifice anilor ‘90? Sistemul nu l-am înţeles prea bine dar după cum se poate observa, teapa miroase de la o poștă. Site-ul de tot rahatul pe care îl găsiţi aici, ne îndeamnă să facem bani pe internet şi atunci când nu ne descurcăm, o să ne învețe ei. Încă o dată mai întreb, există oameni care ar putea să creadă într-o asemenea prostie? Dacă da, atunci merită să ia ţeapă.

Dacă sistemul piramidal propus de GDI Transilvania mergea atunci toţi romanii stăteau acasă şi făceau afaceri pe internet. Chiar că nu mai aveam nevoie nici de turism, agricultura sau autostrăzi. Fiecare circula cu elicopterul propriu şi toţi eram foarte bogaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu