Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 martie 2010

Sperante desarte

        Oameni buni, eu nu inteleg cum va puteti lasa pacaliti cu niste iluzii ca acestea de a castiga la bingo si asta la nivel national, ca orice joc piramidal, televizat, in care se invart zeci de milioane lunar, iar castigurile nu stiu daca depasesc zece la suta din incasari. Este ca un balon mare de sapun care trebuie sa se sparga, dupa care nu ramane nimic, doar buzunarele noastre mai goale decat au fost. Asa nu se poate!
        Trebuie sa se termine cu pacalitul! Treziti-va! Nu mai aruncati banii pe nimic. Este o afacere in care noi, cei multi, n-avem nimic de castigat, suntem priviti doar ca niste contribuabili sau chiar mai rau. Ati incercat vreodata sa sunati la numarul de telefon de la bingo trambitat in fiecare duminica la televizor? Eu da, dar nu-ti raspunde nimeni, doar robotul. Incercati! Cred ca nu au bani sa plateasca o persoana care sa raspunda la telefon, sau mai sigur nu vor, nu sunt interesati, in schimb anunta numarul la fiecare emisiune. Mincinosii! HUUU....Avem sau aveti o singura solutie, nu mai jucati. Eu n-o mai fac. Niciodata. Niciodata in viata. Si nici la alt joc piramidal. Astea ar trebui interzise prin lege asa cum in alte tari sunt interzise jocurile piramidale.
         Eu sunt anti-bingo (anti bingo-metropolis) si asa ar trebui sa fie majoritatea oamenilor. Spuneti nu inselatoriilor, pacalelilor, viselor desarte. Va urez insanatosire grabnica! Asta este ca o boala, sa fie de vina criza economica? Prefer sa cred ca da si odata cu ea, sau chiar mai repede, sa se termine si cu marea pacaleala. Marea abureala. Revin. 
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu