Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 martie 2010


Jaf armat la Super Bingo Metropolis!

Sediul Bingo Metropolis Reşiţa a fost spart, anunţă adevărul.ro! Doi bărbaţi înarmaţi cu un cuţit şi pistol au furat 800.000 lei!







"În jurul orei 20 am fost sesizaţi prin apel de urgenţă la 112, cu privire la faptul că la sediul Superbingo Metropolis, mai exact, la punctul de lucru al acestei societăţi comerciale, aflat pe Aleea Tineretului Nr.1, două persoane necunoscute, îmbrăcate în haine negre şi cu cagule pe faţă, au pătruns în interior şi au sustras prin ameninţare cu un pistol şi un cuţit suma de 800.000 de lei provenită din vânzarea biletelor ce se afla în seif"
, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin pentru adevărul.ro. "Ulterior, s-a demonstrat că pistolul era unul de jucărie. Au fost instituite de urgenţă filtre, atât la ieşirea din Reşiţa, cât şi pe arterele din judeţ. De remarcat că, firma nu are pază umană, sistem de supraveghere video şi nici buton de panică, ci doar sistem de alarmă contra efracţiilor" adăugat el. La momentul jafului în sediu se aflau patronul firmei, Sorin Gherman împreună cu 3 angajaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu