Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 4 aprilie 2010

Despre acest joc

În fiecare seară de duminică, la Antena 1 se difuzează emisiunea-concurs Super Bingo Metropolis. Cumpărând bilete pentru concursul de bingo,  românii au şansa de a câştiga sume de bani destul de măricele, prin urmare, concursul are succes, biletele se vând în draci, românul dat afară de la locul de muncă sau căruia tocmai i-a fost micşorat salariul speră, cumpără bilete şi aşteaptă să fie sunat.
Numai că ăstora de la Metropolis nu le ajunge profitul făcut din vânzarea biletelor, mai adună câteva zeci, poate chiar sute de euro şi din SMS-urile trimise de români la un număr cu suprataxă. Şi cam ce credeţi că scriu românii în mesajele alea, trimise pe banii lor? Să vă dau câteva exemple:
“Daca asi chistiga ias ajuta pe copii mei ca sa fie multumiti”; “dak asi castiga mias lua o masina tare ca sami oftic dujmanii”; “Daca a-si castiga as-i ajuta copii din orfelinate, as-i da la biserica si mias cumpara o casuta mica”; “Traiask SUPER BINGO METROPOLIS!!!!!!!!”; “De ce nu da-ti mai multe premii si in judetul ARAD! Si noi cumparam bilete”…
Şi asta n-ar fi nimic, dar nici măcar ăia de la Super Bingo Metropolis nu-s mai bine mobilaţi la mansardă. De câteva săptămâni am observat că-şi încurajează telespectatorii să intre pe site-ul www.superingo.ro.
Oare ăştia cum or fi absolvit liceul sau şcoala generală?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu