Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 aprilie 2010

DIICOT: 18 persoane cercetate penal pentru escrocherii imobiliare

DIICOT: 18 persoane cercetate penal pentru escrocherii imobiliare
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Ploiesti au efectuat, joi, noua perchezitii domiciliare in judetul Prahova, fiind retinute 18 persoane acuzate de escrocherii imobiliare.

Alaturi de persoanele fizice, persoanele juridice apar in circuitul civil ca subiecte de drepturi si obligatii. In aceasta calitate, ele au aptitudinea generala si abstracta de a dobandi drepturi si de a-si asuma obligatii si, in virtutea acesteia, pot dobandi drepturi si isi pot asuma obligatii.
Operatiune prin care o persoana numita imprumutator acorda spre folosinta unei alte persoane, numita imprumutat

Anchetatorii sustin ca membrii acestei grupari urmareau persoane varstnice, fara rude apropiate, care aveau discernamant diminuat, si le vindeau imobilele detinute in proprietate, folosindu-se de documente false sau reale obtinute in mod fraudulos, respectiv procuri, contracte de inchiriere si de imprumut.

Dupa ce imobilele erau vandute, o parte dintre victime erau duse de membrii retelei in state din vestul Europei, unde erau abandonate fara documente si fara bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu