Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 aprilie 2010

Practici de imbrobodire a naivilor amatori de fonduri nerambursabile

Metoda de imbrobodire deruleaza in felul urmator:

Escrocii pun bazele unor noi fundatii si imediat dupa infiintare,  pleaca in cautarea doritorilor de fonduri nerambursabile. Ei sustin ca au in spate un fond de investitii american ce dispune de milioane de dolari pentru finantari nerambursabile.

Ulterior cer taxe de inscriere in fundatie, dupa care vin cu alte pretentii, de genul "mai trebuie $$$ pentru parafarea contractelor", "mai trebuie niste bani pentru trimiterea scrisorilor de intentie catre americani",

Pentru a le lua "fata" amatorilor de fonduri, escrocii merg la intilnirile cu acestia insotiti de persoane pe care le prezinta ba reprezentantul Companiei „N”, ba seful auditului pentru proiect, sau cetateni straini reprezentanti ai asa-zisilor finantatori americani.

Pentru a spori increderea, la fiecare intilnire se cere semnarea a tot felul de protocoale tot aminand luni la rand semnarea contractului final cu finantatorii, iar in acest timp se solicita zeci de mii de dolari pentru proiecte, studii de fezabilitate, suportarea cheltuielilor de deplasare, cazare si altele.

Aceasta gogoasa aruncata oamenilor de afaceri ii atrage in plasa promisiunilor sale multi fiind tepuiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu