Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 aprilie 2010

Smecherii antifurt

Un nou stil de talharie
Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz, in niciun caz nu actionati stergatoarele si nu stropiti parbrizul cu lichid. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar daca folositi stergatoarele. Astfel, veti fi obligat sa opriti si probabilitatea e mare sa deveniti victima unei talharii. Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichidul de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci cand ati ajuns intr-un loc sigur. Aruncarea cu oua in parbrizul masinilor care circula noaptea este ultima gaselnita folosita de talhari.
Functii in mod normal necunoscute ale  telefoanelor mobile
1. Apelul de urgenta la numarul 112 exista in marea majoritatea a statelor lumii. (In America nu functioneaza).
Acest numar poate fi apelat chiar daca ai tastele telefonului blocate.
2. Ti-ai inchis, din greseala,  cheile in masina si esti departe de casa unde, in mod normal, iti tii  cheile de rezerva.  Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile. Functioneaza si cu usa portbagajului.
 3.  Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%.  Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti la nevoie.
4. Ce poti face daca ti se fura mobilul? Comerciantii nu comunica aceasta informatie, pentru ca hotul sa poata vorbi la telefonul furat, folosind serviciile companiei de telefonie, iar cel de la care s-a furat sa se vada nevoit sa-si cumpere un telefon nou. Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta, tasteaza  *#06#, fara a apasa alte taste, iar pe ecranul telefonului iti va aparea  seria aparatului.  Aceasta serie este unica in lume si apartine doar telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-i acest cod. Avand codul respectiv, va putea sa-ti blocheze telefonul (aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi mobilul tau nici daca schimba cartela SIM. Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Daca toata lumea ar sti aceste lucruri, hotii nu ar mai avea de ce sa fure telefoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu