Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 aprilie 2010

Super Bingo Metropolis pentru fraieri

Vă place bingo? Stiu că vă place, unde mai ai ocazia să câștigi în fiecare săptămână milioane de euro? Totul sună cam așa, o săptămână+câteva bilete de zeci de lei=milioane de euro. Simplu?
Hai să încercăm să ne folosim și al doilea neuron și să ne punem întrebarea ce se întâmplă acum, în țară, în lume? Așa, exact este o criză economică și socială, o perioadă de restriște, în care oamenii sunt dezorientați și mai ușor de prostit. Să ne aducem un pic aminte, când a mai fost bingo în România? Exact! În perioada de dinainte de intrarea în U.E, când la fel lucrurile nu prea erau sigure, șmenurile erau la ordinea zilei.
Să recapitulăm:
  • o săptămână de bingo+bilete=milioane de euro pentru tine
  • criză+bingo+speranța românului de rând în îmbogățirea rapidă, peste noapte=milioane/miliarde de euro pentru șmecherii care au refăcut jocul în formula originală.
Morala este foarte simplă, fraierii care bagă mare alcoale la multe grade la 7 dimineața în bomba din colț vor rămâne cu săniuța și credința că este altcineva de vină ca sunt niște ratați, în timp ce anumite smecherii vor petrece în Bali, la 35 de grade înconjurați de pizde blonde, brunete sau roșcate și vor da la buci.
P.S. Site-ul Super Euro Bingo este creat de o firmă/site care are un portofoliu imens, compus doar din, ce coincidență Super Bingo Metropolis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu