Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 mai 2010

Avocatul „Caritas“ dă ţepe imobiliare

Constantin Bejliu (foto), avocatul care l-a apărat pe Ioan Stoica, părintele jocului piramidal Caritas, a păcălit statul 1,4 milioane de lei după ce a încălcat legea de 452 de ori.
Constantin Bejliu (61 de ani) a înşelat peste 140 de braşoveni, cărora le-a promis case la preţuri avantajoase.
Dosarul în care acesta este acuzat de evaziune fiscală, înşelăciune şi folosire cu rea credinţă a creditelor societăţii a ajuns, ieri, la procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Braşov.
Teren cu gropi la Stupini
Primul dosar a fost întocmit pe numele lui Bejliu în august 2009. Acesta vizează locuinţele de pe strada Bârsei din Cartierul Stupini, unde 37 de oameni i-au dat avocatului, în total, 1,3 milioane de lei, avansul de casă. Locuinţele trebuiau predate în decembrie 2008, dar nu s-a construit nimic.
„Nu s-au emis nici facturi fiscale şi nici nu au fost onorate contractele, avocatul prejudiciind statul cu peste 250.000 de lei", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.
Al doilea dosar vizează construcţiile realizate pe strada Laminoarelor din Cartierul Noua de o societate la care Constantin Bejliu era acţionar majoritar.
„Firma a încasat de la 107 braşoveni 7,5 milioane de lei pentru construcţia de locuinţe. Ei nu au emis facturi fiscale, aducând statului un prejuduciu de 1,2 milioane de lei", a spus Liviu Naghi.
Pe strada Laminoarelor construcţiile există, dar oamenii nu sunt proprietari cu acte, fiindcă nu s-au întocmit contracte de vânzare-cumpărare.
Constantin Bejliu nu a putut fi contactat nici la cabinetul de avocatură, nici telefonic pentru a-şi expune punctul de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu