Acest blog este o lupta contra Bingo Metropolis si a tuturor
jocurilor piramidale si a escrocheriilor de toate tipurile care pacalesc oamenii

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 mai 2010

Spectacol de 2 lei si 50 de bani (bani vechi)


 


(preluare Monitorul de Neamt)

"Reporter: Este stiut faptul că în vremurile de criză cel mai bine merg afacerile cu alcool si jocurile de noroc. Să fie criza singura explicatie pentru succesul urias pe care-l înregistrează Super Bingo Metropolis?
Romică Tociu: Succesul poate fi pus într-o oarecare măsură si pe seama crizei dar cred că secretul constă în faptul că acest joc este o combinatie fericită între niste cîstiguri nesperate, dar visate de toată lumea si divertisment. Oricine vrea să devină miliardar, oricine are dreptul să viseze, iar noi intermediem acest lucru. Cu doar cîtiva lei, oamenii îsi pot schimba viata definitiv si irevocabil.
Cornel Palade: Criza n-are nici o legătură, sau, poate într-o mică măsură. La jocuri de noroc oamenii au jucat întotdeauna, si în vremurile de prosperitate dar si în cele de criză. Cred că oamenii joacă în număr atît de mare pentru că doresc să-si schimbe viata. Apoi se uită atît de multi duminica la televizor pentru că asistă si la un spectacol deosebit, unde li se oferă divertisment de calitate, fete frumoase si multi bani. Toate aceste ingrediente, puse bine cap la cap, dau un show fără greseală.
Rep: Cumpără lumea bilete sau criza a diminuat numărul jucătorilor?
C.P.: Cred că lumea cumpără mai mult ca acum multi ani pentru că si premiile sînt foarte mari. În plus, cu doar cîtiva lei, cît costă un set de cartoane, oamenii îsi pot schimba viata la propriu. Am avut numeroase cazuri în care oameni care cumpăraseră doar cîteva cartoane au devenit miliardari peste noapte."


    Priviti ce cuvinte folosesc prezentatorii: spectacol deosebit, umor de calitate, show de calitate. Un spectacol de doi bani, ilar, dezgustator, cred ca oamenii astia si-au incheia de mult cariera. Nu se gaseste nimeni sa le-o spuna? Cate poti sa faci pentru bani...Trezesc mai mult mila cu acest "spectacol".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu